Toko ing sisih ngarep dipimpin pinggir surem surat tandha sisih ngetokake tandha-tandha surat pariwara

Katrangan singkat:

1. Ukuran (W x H) Disesuaikan miturut panjaluk sampeyan 2. Jaket Neon Flex Jaket putih utawa jaket warna 3. Warna LED Abang, ijo, kuning, oranye, putih, putih anget, jambon, es biru, biru peteng, cahya biru, mawar, ungu 4. Backboard 5mm Acrylic plate 5. Warna papan akrilik Transparan / ireng / warna 6. Backboard bentuk Papan persegi; nglereni ing bentuk; nglereni huruf 7. Adaptor Daya LED Standar 230V utawa 110V Adaptor LED LED, CE ...


Detail Produk

Tag Produk

1. Ukuran (W x H)

Disesuaikan miturut panjaluk sampeyan

2. Jaket Neon Flex

Jaket putih susu utawa jaket Berwarna

3. Warna LED

Abang, ijo, kuning, oranye, putih, putih anget, jambon, es biru, biru peteng, biru muda, mawar, ungu

4. Papan backboard

Piring akrilik 5mm

5. Werna papan akrilik

Transparan / ireng / warna

6. Wangun backboard

Papan alun-alun; nglereni ing bentuk; nglereni aksara

7. Adaptor Daya LED

Adaptor listrik LED 230V utawa 110V standar, CE, RoHS, UL sing didaftar, Plug EU / UK / AU / US

8. Bagian Utama

Plat akrilik, neon flex, pasokan listrik, aksesoris kanggo instalasi

Store front led edge lit channel letter sign side punching advertising letter signs4
Store front led edge lit channel letter sign side punching advertising letter signs5
Store front led edge lit channel letter sign side punching advertising letter signs6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita