Jeneng Plater Holder

  • Clear Acrylic Business Card Holder Display Office Stand Desktop Name Card Organizer

    Pemegang Kertu Bisnis Akrilik sing Cetha Tampilan Desktop Jeneng Desktop Organizer

    MOQ Jumlah pesanan minimal 400 pcs, Jumlah liyane, luwih murah. Packing 24 pcs / ctn Custom-made Ukuran 9,7 × 3,5x5cm Logo Sampeyan bisa ngatur logo sing dipengini, nanging ora bisa nglanggar. Bobot 50g / pc Warna transparan, wektu Sample ireng 7 dina wektu pangiriman 3000set sajrone 10 dina Jangka Waktu Pembayaran T / T EXW 30% T / T sadurunge, mbayar saldo sadurunge pengiriman FOB L / CL / C jumlah luwih saka 50.000 usd, kita bisa nampa L / C ing ...
  • Acrylic Slanted Sign Holders with Brochure Pocket Desktop Plastic Sign Holder Display

    Pemegang Tandha Miring Akrilik kanthi Tampilan Pemegang Plastik Desktop Saku Brosur

    Bahan Akrilik Impor Berkualitas Tinggi (PMMA) OEM & ODM Paket Paket sing Ditampa Wektu Sample Ditampa Sajrone 5 Dina Logo Kasedhiya kanggo nyithak lan Logo Kustom Shape Square utawa ngatur kualitas 100% jaminan kualitas Harga Kompetisi Pabrik Harga Langsung Permukaan Kekerasan lan flatness Fitur Modern, elegan , permukaan sing alus
  • Transparent Acrylic shoes display stand sign holder for super mall

    Sepatu akrilik transparan nampilake wadhah tandha kanggo mall super

    Jeneng Produk Tampilan akrilik transparan tampilan wadhah tandha kanggo mall super Bahan Akrilik Warna Transparan Fungsi Nyekeli sepatu Packing 500 pcs / ukuran Packing 50n 40 * 35cm Cara pengiriman kanthi ekspres, liwat segara utawa liwat udhara Utama 3-7 dina
  • Wood Base Acrylic Table Wedding Sign Holder For Sheetsign Holders

    Meja Tandha Pernikahan Akrilik Dasar Kayu Kanggo Pemegang Sheetsign

    Kayu Oak lan Akrilik Cetha Dhuwur 10 set basis Kayu Lan Lembar Akrilik Bening kalebu. Sing duwe kertu iki gampang banget, rampung kayu lan alus, Abot lan awet, dhasar kayu kanthi alur sadawane, Lembar akrilik katon bening kaya kristal, bisa masang kayu dhasar kanthi gampang. Gawe apik nomer meja, wadhah tandha cilik utawa sing duwe kertu menu. Cocog kanggo cafe, restoran, toko eceran, pesta, pesta, pesta, prasmanan, shower pengantin utawa acara sing dirayakake. Kayu ta ...
  • Simple design Name Plate Acrylic Name Card Holder

    Desain Plate Jeneng Plastik Acrylic Holder

    Bahan Produk Acrylic-friendly Acrylic, Plexiglass, Perspex, Lucite Spesifikasi 1. Lukisan logo dipersilakan. 2. Ukuran bisa disesuaikan utawa sarat liyane. 3. Kandel bisa udakara 5,8,10mm, utawa papan akrilik sing transparan liyane 4. Transparan / bening. 5. Edges polesan. Kaluwihan 1. Macem-macem pemegang kertu jeneng akrilik sing diprodhuksi dening kita migunani banget lan kanthi modis. 2. Kabeh sing duwe kertu jeneng akrilik digawe saka lembaran plastik sing unggul. 3. Jeneng akrilik ...
  • Business card holder acrylic display stand, clear acrylic business name card holder for desk

    Tampilan akrilik wadhah kertu bisnis, wadhah kertu jeneng bisnis akrilik sing jelas kanggo mejo

    1. Tampilan kertu akrilik kita nduweni transparansi dhuwur, desain sederhana, efek tampilan sing apik. 2. Gawe produk sampeyan luwih apik lan apik. 3. Bantuan kanggo promosi adol produk sampeyan. 4. Cocog kanggo perusahaan, hotel, pameran, tampilan kertu bisnis mal. 5. Desain pelanggan olèh. 6. Produsen 100% kanthi Pengalaman Luwih Saka 15 Taun. 7. Pilihan Materi Paling Apik saka Supplier sing Bisa Dipercaya. 8. Pesenan Cilik Ditampa lan Siklus Produksi Cepet. 9. Dedicated Merchandiser lan QC ...
  • Acrylic Rotating Display Table Card Clear Advertising Tent Card Stand

    Kertu Meja Tampilan Akrilik Akrilik Stand Up Kertu Iklan

    Jeneng produk enem meja sisi nduwèni menu Warna Transparan Ukuran 180 * 180MM Ketebalan 4MM MOQ 100 pcs OEM / ODM Avaiable and Welcome Material Acrylic Packing Carton