Menu & Ndhaptar Tandha

  • A4 menu display stand magnetic 8.5×11 T shape clear acrylic sign holder

    Tampilan menu A4 nduwe magnet 8,5 × 11 T sing nduwe tandha akrilik bening

     Bahan akrilik warna disesuaikan ukuran disesuaikan kapasitas produksi 10000 pcs / dina Kaluwihan kualitas Tinggi, rega Kompetitif, Maneka warna warna kasedhiya Sertifikat SGS, ROHS Port Xiamen
  • A5 T Insert Countertop Vertical Standing Acrylic Menu& Sign Holders Double Sided Table Top Display Stand Cookbook Stand

    A5 T Pasang Countertop Vertical Stand Stand Acrylic Menu & Sign Holder Double-Sided Meja Top Tampilan Stand Cookbook Stand

    Ndhaptar Ndhuwur Tampilan Tandha Loro, tampilan insert T. Digawe saka akrilik / akrilik bening sing berkualitas nganggo pinggiran sing polesan, akrilik bening kaca kanggo nuduhake tampilan sisipan sampeyan. Tampilan tampilan tandha kasedhiya kanggo horisontal utawa vertikal, luwih becik dipasang tandha ing sisih ndhuwur, tembok, meja, meja. Cocog kanggo ngirim bewara, tondo umum, grafis lan menu kanthi cara sing menarik. Digunakake ing toko ritel, toko, agensi real estate, lobi, pameran, Layanan Panganan, Supermarket, Istirahat ...
  • Acrylic Sign Menu Holder Clear Display Table Tent Card Holders With Black Basement

    Pemegang Menu Tandha Akrilik Cetha Tampilan Kertu Tenda Meja Kanthi Ruang Bawah Tanah Ireng

    Material Acrylic Sign Menu Holder Clear Display Size Customized LOGO Tambah logo dhewe utawa dhukungan OEM & ODM Packing Diterima Tamu tamu buku opp / karton / massal (utawa paket sing sampeyan seneng) Cara pembayaran Paypal, T / T, urutan jaminan alibaba, sisih kulon uni. Setoran 70% + saldo 30% sadurunge dikirim, yen regane barang ngluwihi 8000 Pangiriman US 1. Kirimake barang kanthi ekspres nganggo DHL, FeDex, TNT utawa UPS, kanggo mesthekake barang bisa ...
  • Clear T Style 5×7 A5 Acrylic Mattresses Bottom Loading Sign Holder with Polished Edges

    Clear T Style 5 × 7 A5 Kasur Akrilik Ngisor Ndhaptar Pemegang Tandha kanthi Pinggir sing Dipoles

    Jeneng roduct Ndhaptar tandha akrilik warna Produk Transparent utawa Customised Aplikasi Pesenan Khusus, pameran dagang, area resepsi, sekolah, pesta, brosur Panyimpenan Panggunaan & leaflet wektu pangiriman 10 dina kerja Cara mbayar TT, kertu kredit, paypal Apa bakal nampa kustomisasi Ya
  • Concise design restaurant table top A5 metal glass flip menu card sign holder

    Desain restoran ringkes ndhuwur A5 wadhah kertu kaca kaca sandal

    Iki minangka ndhuwur meja ing ndhuwur wadhah kertu menu restoran logam lan kaca A5. Cocog kanggo kabeh restoran, anggur lan toko merek liyane sing digunakake. Iki digawe saka piring logam, tabung logam lan gelas. Rak tampilan menu kabeh bisa nampilake piring kanthi sisi loro. Sapa wae bakal nggatekake piring sampeyan kapan wae. Yen diselehake ing meja, pelanggan bisa milih masakan sing disenengi miturut pilihan. Ngidini pelanggan ngerti lan ndeleng pasugatan kanthi luwih cedhak ...
  • Custom L Shape Slant Back Desktop Plastic Sign Holder Acrylic Display Stand

    Custom L Shape Slant Back Desktop Plastik Ndhaptar Tandha Acrylic Stand

    1. Tampilan akrilik iki digawe saka akrilik tahan lama, sing duwe pustaka bali ora beda-beda ukuran lan bentuk kanggo nampung macem-macem persyaratan tampilan. 2. Desain miring ngidini tampilan literatur sing dilindhungi ing papan sing sampeyan pasang. Mundur mundur supaya luwih gampang visibilitas yen digunakake ing ngisor level mripat ing windows shop utawa plumps. 3. Tampilan akrilik cocog kanggo digunakake ing toko, toko ritel, restoran utawa takeaway, tukang rias utawa penata rambut ....
  • Wall mount acrylic sign holder 8.5×11 with adhesive tape,set of 6

    Pemegang tandha akrilik dipasang ing tembok 8,5 × 11 kanthi pita perekat, set 6

    tembok dipasang tandha tandha akrilik 8,5x11 kanthi pita perekat 1. digawe nganggo bahan akrilik bening 1mm 2. 2 kaset busa perekat dawane 14cm. 3. pita perekat sing kuwat sing bisa dipasang ing tembok kanthi kenceng. Jeneng produk dipasang nganggo tandha akrilik, 8.5x11 kanthi pita perekat Dimensi 216mm * 282mm * 4mm Cara pengepakan 6 pcs minangka 1 unit, 18 unit batch menyang master karton kanthi bungkus gelembung, 11kg minangka proses proses Produk GW, grinding, polishing, ukiran laser, sandblast, Mbentuk tikungan panas, ...