Tampilan Akrilik sing Cahya

  • Acrylic illuminated cigarette showcase with pusher

    Pameran rokok akrilik nganggo pusher

    Barang-barang Pameran rokok akrilik nganggo pusher Material Logo Akrilik Logo Logo disesuaikan Warna / Bentuk / Font Kustomisasi OEM / ODM Kabel sing Ditampa CCC kabel sing disertifikasi Sample Lead time 3-8day Sampel istilah Pengiriman DHL, UPS, TNT, EMS, FEDEX, lsp. Layanan Sembarang warna & ukuran & logo kasedhiya. Desain lan ide Pelanggan olèh. Sugeng rawuh ing urutan conto. Mode kooperatif OEM / ODM ngormati banget.
  • custom led illuminated acrylic lego display box case for showcase

    kothak tampilan lego akrilik sing dipimpin khusus kanggo pertunjukan

    Bahan Disusupi saka Taiwan, Jepang (ora ana daur ulang & ramah lingkungan) Ukuran kustom desain Tebal 1 ~ 50mm Warna bening utawa liyane Logo Percetakan layar Sutra utawa laser engrave utawa stiker Teknik Pemotongan laser, pemangkasan, polesan, percetakan, lem dll Paket paket Gelembung + Kothak batin + Foam + Outer Carton Outer Liwat segara / udara / ekspres-DHL, UPS, TNT, Sertifikasi FEDEX ISO9001, SGS, ROHS Sampling wektu 2 ~ 5dina Sampel ragad 50 ...
  • high big RGB colorful illuminated acrylic wine cup holder

    wadhah tuwung anggur akrilik warna-warni RGB sing amba

    Jeneng Produk RGB amba warna-warni pencahayaan cangkir anggur akrilik warna Bahan Akrilik Warna Dimensi ukuran disesuaikan ukuran MOQ 200 pcs Logo silkscreen, laser engraving, Paket Percetakan UV Polybag + busa + kothak karton Wektu Sampel 3-5 dina kerja Waktu Wektu 15-20 dina kerja , ing pangiriman wektu
  • Custom Acrylic LED Perfume Bottle Display Stand Shelf with Remote Control for Bar

    Tampilan Botol Parfum LED Akrilik Khusus dengan Kontrol Jarak Jauh untuk Bar

    Material Acrylic / Perspex / PMMA Colour Transparent or colourness Customized Technology Polishing, tramping, panas mlengkung, laser gravitasi gravitasi 1.2 g / cm3 Tampilan Toko Panggunan, tampilan produk, tampilan perhiasan, tampilan kosmetik
  • 12 bottle 24 bottles customized design acrylic chilly bin illuminated Ice bucket

    12 botol 24 botol desain khusus bin akrilik sing adhem, ember es

    Jeneng Produk 12 botol 24 botol desain khusus akrilik dingin bin sing nyinari Ember es Bahan Akrilik Warna Bening Dimensi 12 botol 156x390x210mm 24botol 156x500x210mm utawa MOQ 200 pcs Logo silkscreen, ukiran laser, Paket Percetakan UV polybag + busa + kothak karton Wektu Sample 3-5 digunakake dina Wektu Leam 15-20 dina kerja, ing wektu pengiriman