Pemegang Cincin Perhiasan

  • 9 Tier Clear Acrylic Display Riser Ring & Retail Jewelry Stand

    9 Cincin Risiko Tampilan Acrylic Tier Clear & Stand Perhiasan Ritel

    Item 9 Tier Clear Acrylic Display Riser Cincin & Perhiasan Eceran Stand Warna Acrylic Clear, Customize Ukuran 5.4 H 7.3 W 7.3 L (in inci), tas Kemasan pp pp / tas gelembung / paket shrink / kotak hadiah + busa poli + karton Bobot 1.5 kg / pc Pembayaran West Union, TT, LC, Paypal lsp MOQ 300 pcs Sampel Nampa conto (Bayaran lengkap, utawa mbayar conto dhisik lan pulihake dhuwit nalika pesenan) Wektu Pangiriman Gumantung saka jumlah lan desain. ...
  • Acrylic Jewelry Display Holder Earrings

    Anting-anting Tampilan Perhiasan Akrilik

    Jeneng produk Tiga bingkai anting stereo sudhut mlengkung Warna putih, ireng, transparan Ukuran Dimensi ditampilake ing gambar kasebut. Fungsi Perhiasan Akrilik Bahan lan panyimpenan Aksesoris pangeling anget minangka alat peraga, ora kalebu penjualan
  • Custom acrylic ring holder acrylic jewellery display

    Tampilan perhiasan akrilik sing nduwe cincin akrilik khusus

    Fitur * Digawe saka Bahan Kristal Akrilik Cetha Sing Dhuwur, Mode lan Kelas Tinggi. * Desain Bentuk Kerucut, Sederhana nanging migunani, bisa nyekel Cincin siji utawa loro. * Ukuran: 2,68 × 1.0 inci (68x25mm). * Packing kalebu 10 pcs wadhah cincin kerucut. * Tampilan Kerucut sing bening kanthi dhuwur bisa nggambarake cahya, bakal nggawe cincin kasebut luwih apik lan apik, sampurna digunakake ing toko ritel, pameran, Toko perhiasan kanggo pertunjukan kerajinan.
  • Jewelry Display Clear Acrylic 48 Holes Earring Holder Earring Acrylic Display Stand

    Tampilan Perhiasan Acrylic Clear 48 Holes Earring Holder Earring Acrylic Display Stand

    Jeneng Produk kothak arloji akrilik khusus Bahan akrilik Warna sing jelas, bisa dipilih Toko panggunaan lan nampilake desain jam apa wae OEM / ODM Teknologi sing kasedhiya Proses perekat sing apik banget, lan polesan berlian sing diimpor, ujung sing apik sing apik sing ora ngeruk tangan
  • Jewelry Earrings Display Clear Acrylic Stands

    Anting-anting Perhiasan Tampilan Akrilik sing Cetha

    Barang Anting-anting Perhiasan Kustom Tampilake Blokir Akrilik Ngadeg Blok kanggo Pameran Pameran Galeri Foto Pameran Pameran Bahan Akrilik Warna Cetha Ukuran 1.7 ″ x1.7 ″ x 0.6 ″, dhuwur 3,5 ″ /4.3 ″ /5.1 ″ ngatur Packing pp bag / bubble bag / shrink paket / kothak hadiah + busa poli + karton Bobot 0,5kg / pc
  • jewelry ring display modern Clear acrylic glass unique ring holder

    tampilan cincin perhiasan sing modern duwe kaca cincin akrilik sing jelas

    Wangun Transparan Werna Square, Round, Irregular lan sapiturute. Sugeng rawuh Bahan Bentuk Kustom 3mm Akrilik MOQ 100 pcs per gaya kanggo lembaran ukuran standar Wektu timbal 15-25 dina (Hubungi kita, gumantung karo jumlah pesanan) Pengiriman Miturut Express FEDEX, DHL , EMS, UPS, TNT lan Laut, lsp. Aplikasi 1. Industri bangunan: lawang lan jendhela sing ora ana swara, topeng pertambangan, kios telepon, lsp. 2. Industri Pariwara: Kothak cahya, plang, plang, bingkai pameran, ...
  • L shape acrylic ring holder clear acrylic earring display stand

    L bentuk cincin cincin akrilik sing jelas tampilan anting-anting akrilik sing jelas

    Bahan Akrilik Impor Berkualitas Tinggi (PMMA) OEM & ODM Paket Paket sing Ditampa Wektu Sampel Standar Sajrone 5 Dina Logo Kasedhiya kanggo nyithak lan Logo Kustom Bentuk sing disesuaikan Kualitas 100% jaminan kualitas Harga Pabrik Kompetitif Harga Permukaan Langsung Kasar lan rata Fitur Modern, elegan, lancar lumahing Werna warna bening utawa selaras