wadhah tuwung anggur akrilik warna-warni RGB sing amba

Katrangan singkat:

Jeneng Produk RGB amba warna-warni pencahayaan cangkir anggur akrilik warna Bahan Akrilik Warna Dimensi ukuran disesuaikan ukuran MOQ 200 pcs Logo silkscreen, laser engraving, Paket Percetakan UV Polybag + busa + kothak karton Wektu Sampel 3-5 dina kerja Waktu Wektu 15-20 dina kerja , ing pangiriman wektu


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

wadhah tuwung anggur akrilik warna-warni RGB sing amba

Materi

Akrilik 

Werna

bening 

Ukuran

ukuran khusus 

MOQ 

200 pcs

Logo

layar sutra, ukiran laser, Pencetakan UV

Paket

polybag + umpluk + kothak karton

Sample Wektu

3-5 dina kerja

Wektu Leam

15-20 dina kerja, ing wektu pengiriman

high big RGB colorful illuminated acrylic wine cup holder (2)
high big RGB colorful illuminated acrylic wine cup holder (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita