FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

1. Kepiye babagan kapasitas produksi sampeyan?

 

Pabrik kita duwe luwih saka 6000 , lan luwih saka 100 buruh makarya ing kene.

 

Kita duwe mesin pemotong CNC, mesin pemotong laser, mesin polesan, lan liya-liyane.

 

Biasane, kita bisa ngrampungake pesen sajrone seminggu.