Tepi Akrilik Lit Edge

  • 12v Led Illuminated Edge Lit Aluminium Base Sign

    Tandha Dasar Aluminium Lit Led 12v Led

    Jeneng produk Oem Factory Customized Size And Shape 12v Led Iluminasi Edge Lit Aluminium Base Sign Material Acrylic, Aluminium Ukuran Customized Customized Screw Kemasan Dibungkus karo karton Kayu Lapis sing gelembung, khusus
  • Custom 3D Advertising Signboard Acrylic Frame Led Front Lit Neon Letter Sign

    Bingkai Akrilik Papan Iklan 3D Kustom Dipimpin Tandha Surat Neon Depan

    Jeneng produk Custom 3D Advertising Signboard Acrylic Frame Led Front Lit Neon Letter Sign Material akrilik, stainless steel Anti-karat, ora ana deformasi, ora luntur, akeh warna stainless steel sing kasedhiya, tahan karat, anti banyu, geni. Bingkai stainless steel opsional, wesi, logam Produk rampung Gampang dipasang, dioperasikake miturut modul instalasi pilihan 1: 1 lan modul LED pilihan cahya manual manual, strip LED, kita nggunakake UL / CE sing kabukten LED, biasane bisa nggunakake 6-8ye .. .
  • Custom Acrylic Led Edge Lit Uber Led Resin Sign

    Tandha Resin Led Akrilik Kustom Acrylic Custom

    Material Acrylic Type Wall Mounted Feature Waterproof LED Module Shape Custom Certificate CE, ROSH Illumination Effect Static Packing Foam + Paper box + kayu Sample Leadtime 6day DESIGN Nampa kustomisasi, macem-macem konten, wujud, ukuran kanggo pilihan OEM / ODM Toko Rantai Dianggo sing Bisa Ditampa, Bar , Pameran, Mal, Supermarket… Logo Pencetakan UV / Karakteristik Layar Sutra 1. Disaranake nggunakake ing njobo minangka ...
  • Mini Letters Custom 3D Acrylic Led Edge Lit Channel Letter Sign

    Huruf Mini Custom 3D Acrylic Led Edge Lit Channel Letter Tandha

    Jeneng Produk Backlit Channel Sign Sign tanpa metode Instalasi Akrilik Material Screw - # 304 utawa # 316 Stainless Steel - Suhu Warna Modul LED (CCT) 3000k - 15000k Lebar stroke minimal 1cm Sepanjang Masa: Luwih saka 3 Taun Layang Tunggal Ukuran 10cm-500cm Intensitas Bisa Bisa antawisipun -40 ℃ (-40 ℉) dumugi 80 ℃ (176 ℉) Sertifikat Surat (Kandel) 1cm-30cm Sertifikat: Warna / Font CE / UL / ROHS Sembarang warna lan font sing disesuaikan karo Teknologi sing kasedhiya ...
  • Store front led edge lit channel letter sign side punching advertising letter signs

    Toko ing sisih ngarep dipimpin pinggir surem surat tandha sisih ngetokake tandha-tandha surat pariwara

    1. Ukuran (W x H) Disesuaikan miturut panjaluk sampeyan 2. Jaket Neon Flex Jaket putih utawa jaket warna 3. Warna LED Abang, ijo, kuning, oranye, putih, putih anget, jambon, es biru, biru peteng, cahya biru, mawar, ungu 4. Backboard 5mm Acrylic plate 5. Warna papan akrilik Transparan / ireng / warna 6. Backboard bentuk Papan persegi; nglereni ing bentuk; nglereni huruf 7. Adaptor Daya LED Standar 230V utawa 110V Adaptor LED LED, CE ...
  • Acrylic Neon Custom Board Holder Light Indoor Edge Lit Base Laser Engraving LED Sign

    Papan Kreatif Akrilik Neon Pemegang Cahaya Tepi Ruangan Dalam Ruangan Dasar Ukiran Laser Tanda LED

    Iki minangka hadiah cilik sing populer banget. Kaping pisanan, kita wis ngliwati perusahaan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001. Kita duwe pengalaman manufaktur 14 taun. Karo kabel listrik, bisa dipasang langsung kanggo digunakake. Dumadi saka rong bagean, bagean sing sumunar yaiku bahan akrilik berkualitas tinggi. Dhasar kayu. Bagéyan pola yaiku nyithak layar sutra, nggunakake cet lingkungan, adhesi sing apik, ora gampang dikupas. Basis kayu duwe tekstur lan dhukungan sing apik, klasik sing stabil. Sawijining b ...
  • RGB color changing led lighting up base edge lit sign

    Werna warna RGB dipimpin cahya munggah tandha pinggiran dhasar

    Key Word Led Edge lit Sign Produk Fitur Nampilake logo, tandha dekorasi, iklan merek Material akrilat, led, aluminium Karakteristik deboss, emboss, laser cut, logo cetak nuduhake asil 3D rgb sing dipimpin warna ganti gaya item sing gampang tindakake gaya pelanggan Advantage ing pangiriman barang lan cepet nyepetake gaya OEM lan desain pelanggan sing bisa digunakake 100% sawise layanan adol