Papan Kreatif Akrilik Neon Pemegang Cahaya Tepi Ruangan Dalam Ruangan Dasar Ukiran Laser Tanda LED

Katrangan singkat:

Iki minangka hadiah cilik sing populer banget. Kaping pisanan, kita wis ngliwati perusahaan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001. Kita duwe pengalaman manufaktur 14 taun. Karo kabel listrik, bisa dipasang langsung kanggo digunakake. Dumadi saka rong bagean, bagean sing sumunar yaiku bahan akrilik berkualitas tinggi. Dhasar kayu. Bagéyan pola yaiku nyithak layar sutra, nggunakake cet lingkungan, adhesi sing apik, ora gampang dikupas. Basis kayu duwe tekstur lan dhukungan sing apik, klasik sing stabil. Sawijining b ...


Detail Produk

Tag Produk

Iki minangka hadiah cilik sing populer banget.
Kaping pisanan, kita wis ngliwati perusahaan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001. Kita duwe pengalaman manufaktur 14 taun.
Karo kabel listrik, bisa dipasang langsung kanggo digunakake.
Dumadi saka rong bagean, bagean sing sumunar yaiku bahan akrilik berkualitas tinggi. Dhasar kayu.
Bagéyan pola yaiku nyithak layar sutra, nggunakake cet lingkungan, adhesi sing apik, ora gampang dikupas.
Basis kayu duwe tekstur lan dhukungan sing apik, klasik sing stabil.
Sensitivitas saklar tombol kasebut dhuwur, bisa njaga warna sing sederhana, alus banget, utawa terus 7 warna sumunar, iki tenung banget.
Iki minangka hadiah Natal sing berkualitas tinggi.

Jeneng Produk

Nglereni laser akrilik modern Modern sing digawe cahya wengi

Materi

Akrilik / PMMA lan kayu

Panganggone

dekorasi

Ukuran (MM)

Ukuran Khusus

Werna Produk

Disesuaikan

Logo

ODM / OEM

Cara Pembayaran

Setoran 30%, 70% sadurunge dikirim

Base Laser Engraving LED Sign4
Base Laser Engraving LED Sign5
Base Laser Engraving LED Sign6
Base Laser Engraving LED Sign7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita