Stand Tampilan Akrilik

  • Acrylic Mobile Cell Phone Display Stand Holder, Digital Tablet Display Stand

    Pemegang Tampilan Ponsel Seluler Acrylic, Tampilan Tampilan Tablet Digital

    Ukuran: dawa 190mm * jembaré 140mm * dhuwur 100mm Bobot: 140g / potong Kandel: Pelat akrilik 3mm Bahan: bahan akrilik 3mm murni diimpor Proses: proses pemotongan laser, polesan halus Fitur produk: Desain sederhana, tampilan produk populer tablet digital, bisa nampilake mainstream tablet digital ing pasar
  • Rotating Acrylic Keychain Counter Holder Display Rack

    Rak Display Counter Keychain Acrylic Holder

    Jeneng Produk Desain Disesuaikan Warna Hitam Acrylic Keychain Counter Holder Display Material Rack Acrylic Color Black Ukuran 20cm x 20cm x 40cm Harga Murah, pengiriman cepat Fungsi pemegang tandha akrilik Logo Disesuaikan (Percetakan layar sutra, ukiran Laser, cetakan UV, logo LED lan sapanunggalane ing)
  • Acrylic Gaming Headset Hanger Display Holder Dual Headphone Stand

    Acrylic Gaming Headset Hanger Display Holder Dual Headphone Stand

    Jeneng Produk Rak tampilan headphone akrilik Bahan Dimensi Akrilik Bisa disesuaikan Warna Produk Cetha / Ireng / Putih / Kuning / Biru / Jambon / Abang / Abu-abu utawa Disesuaikan. Silkscreen Logo, stamping panas emas, stiker akrilik, Logo khusus Ukuran 11.6 * 10.2 * 3.5 ”Metode Pembayaran T / T, Paypal, Western Union. Wektu Pengiriman 15-20 dina kanggo pesanan akeh lan 3-5 dina kanggo conto.
  • Acrylic Headset Hanger Headphone Stand Display Holde

    Tampilan Headphone Hanger Headphone Stand Display Holde

    jeneng produk Gantungan Earphone Warna Ireng / Putih Spesifikasi 1. Bobot: 115g / 125g / 226g 2. Ukuran: 24.5x 10x 10 cm / 22x 10.5x 10.5 cm /23.5ught10 cm 3. Fitur: Dilepas 4. Dhukungan: Kanggo headphone / Tampilan earphone stand Paket Layanan OEM / ODM Paket paket
  • Acrylic Counter Top Purse Wallet Holding Display Stand for Retail

    Dompet Acrylic Counter Top Purse Holding Display Standar kanggo Eceran

    Item Acrylic Counter Top Purse Wallet Holding Display Stand for Dimension Retail Material Customized Color Acrylic Color Clear Function Wallet Holding Display Acrylic Thickness 3mm or Customised Placed Style Wallet Holding Display
  • Clear Lucite Acrylic Purse display Storage Box

    Kothak Penyimpanan Tampilan Acrylic Purite Lucite Clear

    Bahan akrilik / plexiglass / perspex / PMMA Color Transparent Thickness 3mm utawa kustomisasi Dimensi ngatur biaya Sampel Gumantung: 3 kali minangka kuotasi wektu Sample 3-15 dina wektu Produksi 7-20 dina Pembayaran 30% setoran lan saldo sadurunge dikirim Kanthi Kirim utawa Laut
  • Acrylic cosmetic case organizer Combinable Jewelry Holder Make up Cosmetic Storage Display Box

    Organizer kasus kosmetik akrilik Pemegang Perhiasan Gabungan Nggawe Kotak Tampilan Penyimpanan Kosmetik

    Bisa ngirit kamar, lan supaya katon luwih rapi lan bening. Kanggo sing iki, digawe saka rong bagean, bagean ndhuwur lan sisih ngisor bisa didol kanthi kapisah utawa didol bareng, regane beda. Rega sing ditampilake kanggo kabeh pesawat. Bebas golek kita yen sampeyan mung butuh siji bagean. Sugeng Blanja! Jeneng Barang Kotak panyimpenan kosmetik Ukuran 240 * 150 * 187mm Penyimpanan PS Bahan Funtion
  • Foldable Acrylic Jewelry Earring Necklace Bracelet Hanger

    Lipat Perhiasan Akrilik Anting-Anting Kalung Gelang Gantung

    1. Ngemu nganti 260 anting-anting (130 pasang). Uga cocok kanggo gelang lan kalung. 2. Wit anting-anting sing sampurna kanggo anting-anting gaya anting kalebu kancing, tetes lan gelung. 3. Papat desain panel hinged gaya konsina digawe saka akrilik cetakan bening tahan lama. 4. Cocog kanggo digunakake ing omah lan komersial ing butik lan pameran kerajinan. 5. Ukuran kabuka kanthi lengkap: 17,13 x 11,22 x 0,8 inci udakara.
  • Luxury custom size clear plexiglass brush holder 5 drawer acrylic makeup organizer storage container

    Ukuran khusus kemewahan sing jelas nduwe sikat sikat plexiglass 5 laci wadhah panyusun organizer makeup akrilik

    Jeneng barang Mewah ukuran kustom sing jelas sikat sikat plexiglass organizer laci dandanan akrilik kanthi tutup tutup Bahan Laci buatan tangan khusus laci plexiglass laci penyimpanan organik transfer, pencetakan UV, Ukiran laser utawa CNC, kertas stiker Ekspor kemasan Film pembungkus + tas gelembung + karton busa Pembayaran T / T, Western Union ...
  • Custom Desktop Acrylic POS Display Stand For Mobile Phone Accessories

    Stand Desktop Acrylic POS Stand Stand Kanggo Aksesoris Ponsel

    Bahan Akrilik Utama (Bahan liyane disambut hangat) Ukuran Ukuran OEM Disesuaikan kanggo Desain Gratis sing cocog (kasedhiya OEM & ODM) Silkscreen Logo, cetakan UV, transfer panas, tandha laser lan sapiturute wektu Sampel Gumantung saka gaya produk lan pakaryan sampeyan (umum5- 7 dina) Wektu kiriman Gumantung saka jumlahe, gaya & pakaryan (umum20-25 dina) Paket Minangka kabutuhan klien, umume tas 1 pc / PE, 1 pc dadi karton ...
  • Exported Service Recyclable Rotatable Perspex Blue Mobile Phone Charger Display

    Tampilan Charger Ponsel Ponsel Perspex Biru sing Bisa Diekspor

    Jeneng Produk Layanan Ekspor Daur Ulang Perspex Biru Ponsel Charger Tampilan Bahan Ukuran Akrilik Custom Made Logo Disesuaikan Warna Sembarang warna sing kasedhiya Jangka Dagang EXW, FOB, Instalasi CIF 1. Pandhuan pambuka instalasi sing rinci T / T (30% Deposit 70% Saldo sadurunge shipemt) Layanan OEM / ODM, Dhukungan Desain Gratis
  • Slatwall Countertop Shelf Slatwall Spinner Rack POP POS Display Stand

    Slatwall Countertop Shelf Slatwall Spinner Rack POP POS Display Stand

    Ukuran Bahan Akrilik Khusus, Plexiglass, Perspex, Lucite, PMMA, PVC, PETG dll. Warna & Logo Pencetakan CMYK utawa pemotongan laser dll. MOQ 100 unit Wektu Pengiriman 7-15 dina Sertifikat CE, RoHs OEM & ODM Kasedhiya Pembayaran dening T / T. 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge wektu pangiriman