Produk Kita

Xiamen Green Sun Technology Co., Ltd.

Kanthi tim produksi profesional lan berpengalaman, peralatan canggih, pangiriman sing tepat wektu, kita entuk apresiasi dhuwur saka para klien ing saindenging jagad.
Hubungi Spesialis

  • about-us

Babagan kita

Xiamen Green Sun Technology Co., Ltd khusus kanggo produk tampilan akrilik. Kanthi tim produksi profesional lan berpengalaman, peralatan canggih, pangiriman sing tepat wektu, kita entuk apresiasi dhuwur saka para klien ing saindenging jagad. Dhasar saka konsep win-win, umume klien gelem nggawe kerjasama jangka panjang karo kita.

Kita ahli ing pirang-pirang jinis iklan pubilicze lan produk kabinet sing ditampilake, kayata saben jinis make-up shoppe, shoppe ponsel, kabinet elctronic, alat tampilan sandhangan, kothak cahya POP, tabel promosi, tampilan bahan pangan, proses organik lsp Produk kasebut wis didol ing wilayah sing adoh banget, kayata Asia Tenggara, Timur Tengah Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan lan Australia dll.

Kita
layanan

Desain khusus, tepat waktu mangsuli, Kita nampa pesanan cilik

Desain khusus Ide desain profesional gratis bisa ditawakake. Wangsulan sing tepat wektu. Panjaluk utawa pitakon bakal dijawab sajrone 24 jam. Kita nampa pesanan cilik. MOQ kita luwih saka 50 wong.

certificate
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner